چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ , 8 Oct 2025
یک مطالعه بزرگ در چین نشان داد که جایگزین کردن نوشیدنی‌های کم‌قند یا شیرین‌شده مصنوعی به جای نوشیدنی‌های قندی، از بروز بیماری کبد چرب پیشگیری نمی‌کند.
نوشیدنی‌های کم‌قند و شیرین‌شده مصنوعی هم با بیماری کبد چرب مرتبط هستند
به گزارش فانا، محققان گزارش دادند که هم نوشیدنی‌های شیرین‌شده با قند و هم نوشیدنی‌های کم‌قند یا بدون قند به طور قابل توجهی با خطر بیشتر ابتلا به بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) مرتبط هستند.

در این بیماری، چربی در کبد تجمع می‌یابد که ممکن است منجر به هپاتیت و نارسایی کبد شود. بیش از ۳۰ درصد از مردم جهان مبتلا به بیماری کبد چرب هستند و این بیماری به سرعت به یکی از عوامل اصلی مرگ‌ومیرهای مرتبط با کبد تبدیل شده است/UEG .
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


آخرین عناوین
شرکت های برگزیده