به گزارش فانا، صدیقه حنطوشزاده استاد طب مادر و جنین دانشگاه علوم پزشکی تهران در حاشیه بیست و یکمین کنگره بینالمللی انجمن متخصصین زنان و زایمان ایران در گفتوگو با فانا توضیح داد: مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع (EPA و DHA) در دوران بارداری برای سلامتی مادر و جنین موثر است. نمیتوانیم تمام این اسیدها را از ماهی بگیریم چون سطح جیوه ماهی بالا بوده و ممکن است مصرف آن عوارض ایجاد کند و به همین دلیل نمیتوانیم اسیدهای چرب غیر اشباع را صرفا از طریق رژیم غذایی به مادران باردار برسانیم؛ بنابراین توصیه میشود مکملهای مربوطه برای بهتر شدن حال مادر و فرزندنشان مصرف شوند.