دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ , 28 Jul 2025
رستورانی در شهر سیاتل آمریکا از ماه آگوست امسال، ماهی‌هایی را سرو خواهد کرد که صید نشده بلکه در آزمایشگاه تولید شده‌اند.
ماهی سالمون تولید شده در آزمایشگاه، تائیدیه FDA را دریافت کرد
به گزارش فانا، این رستوران، سومین رستوران در جهان خواهد بود که ماهی سالمون تولید شده در آزمایشگاه استارت‌آپ وایلدتایپ (Wildtype) را سرو می‌کند.

شیوه کار به این شکل است که سلول‌هایی از ماهی سالمون اقیانوس آرام گرفته می‌شوند. این سلول‌ها در مخازنی مخصوص قرار می‌گیرند. سپس به آنها ترکیبی از مواد مغذی مشابه غذای ماهی‌های وحشی اضافه می‌شود تا رشد کنند. پس از رشد، سلول‌ها برداشت و با مواد دیگر ترکیب می‌شوند تا فیله‌هایی شبیه به سالمون طبیعی تولید شود.

این شرکت در ماه ژوئن مجوز سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) را برای این محصول دریافت کرد و به این ترتیب نخستین غذای دریایی تولید شده در آزمایشگاه برای مصرف عمومی، ایمن اعلام شد/بلومبرگ.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


آخرین عناوین
شرکت های برگزیده