چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ , 3 Sep 2025
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به مصرف نمک‌های سنتی و تصفیه‌ نشده هشدار داد و آنها را تهدیدی جدی برای سلامت دانست.
نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند
به گزارش فانا، عبدالعظیم بهفر افزود: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک دریا در عطاری‌ها عرضه می‌شوند، معمولا تصفیه‌ نشده‌اند و در بسیاری موارد حاوی فلزات سنگینی همچون سرب، آرسنیک و کادمیوم هستند که مصرف آنها می‌تواند منجر به بروز سرطان یا مسمومیت شود.

وی افزود: بررسی‌های سازمان غذا و دارو نشان داده که تمامی نمک‌های رنگی، سنتی و فاقد فرآیندهای بهداشتی تصفیه، ناسالم و برای مصرف انسانی نامناسب‌اند، حتی اگر بسته‌بندی حرفه‌ای داشته باشند.

بهفر تاکید کرد: بسیاری از این نمک‌ها با ادعاهای اغراق‌آمیز در خصوص طبیعی بودن، ارگانیک بودن یا داشتن خواص درمانی تبلیغ می‌شوند اما هیچ‌کدام از این ادعاها مبنای علمی و بهداشتی ندارد و باید با احتیاط بالا با چنین محصولات برخورد کرد.

وی توصیه کرد: حتی اگر روی بسته‌بندی این نوع محصولات کد اصالت درج شده باشد، امکان تقلب وجود دارد. بهترین راه برای اطمینان از اصالت، استعلام کد از طریق سامانه یا اپلیکیشن تی‌تک به نشانی www.ttac.ir است. در صورت عدم ثبت یا نمایش پیام نامعتبر، باید از مصرف خودداری شود.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: تنها نمک مجاز برای مصرف، نمک یددار تصفیه‌ شده دارای مجوز بهداشتی معتبر است و خرید نمک‌های سنتی از منابع غیررسمی توصیه نمی‌شود.
منبع : ایفدانا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


شرکت های برگزیده