شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ , 12 Jul 2025
بهشتی در گفت‌وگو با فانا مطرح کرد:

استراتژی تولید بدون کارخانه؛ بازی دو سر برد

تولید بدون کارخانه چه مزایایی دارد؟
مجمع عمومی عادی سالیانه سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های رژیمی غذایی ایران قرار است روز ۲۴ آبان ماه برگزار شود و برای نخستین بار دو نماینده از طرف شرکت‌های تولید قراردادی برای حضور در ترکیب هیات مدیره این سندیکا انتخاب می‌شوند.
استراتژی تولید بدون کارخانه؛ بازی دو سر برد
سیدوحیدرضا بهشتی مدیرعامل شرکت پوراطب که یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در زمینه تولید قراردادی فرآورده‌های مکمل در ایران است، در گفت‌وگو با خبرنگار فانا توضیح داد: استراتژی تولید بدون کارخانه یک بازی دو سر برد برای کارخانه تولیدی و کسب‌وکار صاحب برند است که براساس آن هم سرمایه‌گذاری اولیه در استراتژی تولید بدون کارخانه وجود ندارد و تولیدکننده بدون کارخانه با کمترین هزینه، فرآیند تولید و ارائه محصول به بازار را به اتمام می‌رساند و هم کارخانه تولیدی بدون استفاده نخواهد ماند و این یعنی سرمایه کارخانه‌دار راکد و بدون استفاده نمی‌ماند و ظرفیت کارخانه‌ها تکمیل می‌شود. با این حساب تولید بدون کارخانه راهکار اساسی برای حل مشکلات صنعت است چرا که از ظرفیت‌های خالی و بلااستفاده صنعت بهره برده و به افزایش سود کسب‌وکارهای تولیدی کمک می‌شود.
 
وی افزود: مزیت دیگر استراتژی تولید بدون کارخانه، اشتغال‌زایی است زیرا انجام امور تخصصی فرآیند تولید به کارخانه‌هایی داده می‌شود که با تمام ظرفیت مشغول هستند و این باعث افزایش اشتغال است و از این روش می‌توان برای کاهش هزینه‌های اشتغال‌زایی در کشور استفاده کرد. با استفاده از این روش، انعطاف‌پذیری در برابر تغییرات محیطی بازار ممکن خواهد بود و می‌توان محصولات مطابق میل و سلیقه بازار و همچنین فراتر از آن، بازارهای هدف صادراتی را تولید کرد.
 
مدیرعامل شرکت پوراطب افزود: استراتژی تولید بدون کارخانه به ویژه برای محصولاتی که ویژگی‌هایی چون تنوع در تولیدات، عمر کوتاه محصول، تغییر سریع فناوری و تغییر شدید بازار دارند، بسیار مناسب است. امتیاز بزرگ تولید بدون کارخانه حذف سرمایه‌گذاری و موازی‌کاری در بخش تولید است که این امر با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بالقوه و زیرساخت‌های موجود، میزان بهره‌وری را بالا می‌برد و میزان هزینه تولید را کاهش می‌دهد.
 
بهشتی خاطرنشان کرد: کشورهای مختلف از این روش برای افزایش میزان تولید و بالا بردن صادرات استفاده می‌کنند. کارگاه‌های تولیدی که با این استراتژی پیش می‌روند نسبت به تغییرات احتمالی در بازار انعطاف‌پذیر خواهند بود و با بازخورد گرفتن از بازار، محصولاتی را طبق تقاضای بازار عرضه می‌کنند.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


شرکت های برگزیده