به گزارش فانا، حسین کرمانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در ایکس نوشت: وظیفه خود میدانم با توجه به نوع جراحت مصدومان حملات اخیر به مناطق مسکونی، از مردم عزیزم خواهش کنم:
۱- وقتی حمله در حال انجام است، در محیط باز، پشت ...
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به مصرف زیاد نمک در ایرانیها، در عین حال ضمن تاکید بر لزوم مصرف نمک یددار، نسبت به عوارض جبرانناپذیر نمکهایی ...
یک گروه حامی حقوق مصرفکنندگان در آمریکا به نام کانسیومر ریپورتس اعلام کرد که پلاستیکها علیرغم خطراتی که برای سلامتی دارند همچنان به صورت گسترده در مواد غذایی یافت میشوند. این گروه از رگولاتورها خواسته تا ایمنی ...
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: از نانواییهای خواستهایم در سامانه سیفا اعلام کنند که خواستار آرد کامل هستند. نظارت هم انجام میشود تا آرد کامل در اختیار نانواها قرار بگیرد.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو توضیحاتی درباره افزودن مکملها به فرآوردههای غذایی برای جبران کمبود برخی ویتامینها در بدن به ویژه در مناطق محروم و کمبرخوردار توضیحاتی ارائه کرد.
عضو شرکت تعاونی تامین نیاز تولیدکنندگان مرغ تخم گذار گفت: کیفیت بخشی از ذرت های موجود دربازار مناسب نبوده و برخی تولیدکنندگان از موادشیمیایی استفاده می کنند تا زرده تخم مرغ، مشتری پسند باشد.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از تدوین سند «حداکثر دُز مجاز سموم» در محصولات غذایی خبر داد و درباره وضعیت آبیاری مزارع سبزیجات با فاضلاب، گفت: اکنون مزارعی که با فاضلاب آبیاری میشوند،...
به گزارش فانا، پارلمان مکزیک استفاده از چربیهای ترانس را که یک ماده رایج در غذاهای فرآوری شده و عامل اصلی بیماریهای قلبی عروقی و سکته مغزی در این کشور و جهان است، ممنوع کرد.
چربیهای ترانس سالانه ...
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از غنیسازی آرد با ویتامین دی خبر داد و گفت: مقدمات این کار فراهم شده و بعد از تجمیع برنامه، کارخانجات میتوانند آرد را با ویتامین دی هم غنی کنند.
به گزارش فانا، براساس قوانین تغذیهای جدید پیشنهاد شده در آمریکا، برای نخستین بار میزان قند در وعدههای غذایی مدارس محدود میشود و میزان سدیم هم کاهش مییابد.
وزیر کشاورزی آمریکا گفت این ...
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که سدیم موجود در گوشتهای فراوری شده، خطر فشار خون و سرطان معده را افزایش میدهد، گفت: با مصرف پیتزا؛ نیتریت، چربی اشباع و ترانس،...
به گزارش فانا، از ابتدای سال جاری میلادی کنجد به عنوان نهمین ماده حساسیتزای عمده در بین مواد غذایی در آمریکا به رسمیت شناخته شد.
براساس مقررات سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) شرکتهای صنایع غذایی ملزم ...
به گزارش فانا، در جدیدترین ارزیابی بانک جهانی، ۱۰ کشور با بالاترین تورم قیمت مواد غذایی مشخص شدند.
1️⃣زیمباوه، ۳۲۱%
2️⃣لبنان، ۲۰۳%
3️⃣ونزوئلا، ۱۵۸%
4️⃣ترکیه، ۱۰۲%
5️⃣آرژانتین، ۹۲%
6️⃣ایران، ۸۴%
7️⃣سریلانکا،...