سه شنبه ۴ شهريور ۱۴۰۴ , 26 Aug 2025
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو نسبت به خطرات جدی کره‌ بادام‌زمینی‌های فله‌ای و فرآورده‌های تخمیری غیراستاندارد هشدار داد و تاکید کرد: تنها محصولات با پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو برای مصرف ایمن هستند.
هشدار درباره خطرات محصولات تخمیری جدید مانند کیمچی و کفیر
به گزارش فانا، مریم شیرانی از نتایج بررسی‌های اخیر مبنی بر سلامت محصولات غذایی فله‌ای خبر داد و گفت: برخی از کره‌ بادام‌زمینی‌ها که در عطاری‌ها یا فروشگاه‌ها به‌ صورت فله‌ای به فروش می‌رسند، ممکن است به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی، حاوی آلودگی‌های میکروبی، سموم قارچی خطرناک (مانند آفلاتوکسین) و حتی فلزات سنگین باشند.

این مقام مسوول افزود: تنها مصرف کره‌ بادام‌‌زمینی‌های بسته‌بندی‌ شده و دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو ایمن است و مصرف‌کنندگان باید از خرید محصولات فاقد مشخصات بهداشتی و نظارت‌شده اجتناب کنند.

شیرانی همچنین درباره خطرات محصولات تخمیری جدید مانند کیمچی و کفیر هشدار داد و اظهار کرد: این محصولات اگر در شرایط غیراستاندارد تولید شوند، می‌توانند حامل میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و سموم قارچی باشند که سلامت مصرف‌کننده را تهدید می‌کند.

وی توصیه کرد: مصرف‌کنندگان به هنگام خرید هر نوع فرآورده تخمیری، چه سنتی و چه جدید، باید به برچسب‌های بهداشتی، شماره پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا توجه کنند و از خرید محصولات فاقد نظارت سازمان غذا و دارو پرهیز کنند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو تاکید کرد: سلامت جامعه در گرو انتخاب‌های آگاهانه است و هر محصول غذایی که ادعای سلامتی می‌کند، تنها زمانی قابل اعتماد است که تحت نظارت‌های بهداشتی و تائید سازمان غذا و دارو قرار گرفته باشد.
منبع : ایفدانا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


شرکت های برگزیده