مدیرعامل شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز گفت: امسال، سال ورود برند کیمیاگران به داروخانهها و منازل مردم است.
محمدرضا موسوی اصفهانی در گفتوگو با خبرنگار فانا با اشاره به اینکه مجموعه کیمیاگران تاکنون به صورت B2B فعالیت کرده است و مردم با برند آن آشنا نبودهاند، افزود: شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز تا پیش از این صرفا در زمینه تولید مواد موثره دارویی فعالیت داشت اما از چندی پیش با تاسیس شرکت داروسازی کیمیاگران به حوزه تولید دارو و مکمل هم ورود کرد.
وی گفت: شرکت داروسازی کیمیاگران تاکنون برای تولید حدود هفت محصول نهایی پروانه گرفته است و در حوزه مکملها وارد بازار شده است. تولید به صورت کارمزدی با شرکتهای مختلف در حال انجام است. علاوه بر تولید محصولات نهایی که خودمان ماده موثره آنها را هم تولید میکنیم، مکملها را با مواد موثره دیگر نیز تولید میکنیم. در حوزه مکملها با محصول کافئین وارد داروخانهها شدهایم و به زودی در حوزه دارو با محصولاتی مانند استامینوفن در شکلهای مختلف و مترونیدازول وارد بازار خواهیم شد.
وی اظهار کرد: تعداد پروانههای شرکت داروسازی کیمیاگران تا انتهای فصل جاری به ۱۰ پروانه خواهد رسید و تا پایان امسال این رقم افزایش خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز همچنین با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی قیمت گروه مواد موثره دارویی تولید شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز در اوایل سال جاری در پاسخ به این سوال که آیا احتمال تغییرات مجدد قیمتی با توجه به تغییرات نرخ ارز و شرایط سیاسی کشور وجود دارد یا خیر؟ گفت: تغییر نرخ محصولات به شرایط کشور بستگی دارد. در حال حاضر شرایط نرخ ارز پایدار نیست. کمیته خطر در شرکت در زمینه مدیریت خطر بسیار قوی عمل میکند و چه در مذاکرات سیاسی توافق شود چه توافق نشود، تمام سناریوهای مختلف و اینکه چه رویکردی باید داشته باشیم را در نظر گرفتهایم.
موسوی اصفهانی درباره سفر اخیر وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو به چین و مباحث مطرح شده مبنی بر همکاری ایران و چین در حوزه مواد موثره دارویی و اینکه آیا این موضوع تهدید است یا فرصت، توضیح داد: مهم ورود سرمایه و فناوری به کشور است. اگر عاملی بخواهد باعث شود که تولید داخل به خطر بیفتد، عملا تهدید است و سعی میکنیم با آن مقابله کنیم اما اگر همکاری ایران و چین باعث رشد و توسعه شود، حتما از آن استقبال میکنیم. ما از مشارکت با چینیها، و ورود سرمایه به کشور و تولید تحت لیسانس محصولات در کشور، مشروط به اینکه به تولید داخل منجر شود، حمایت میکنیم.
او در پاسخ به این سوال که آیا کیمیاگران در زمینه تولید مواد موثره دارویی به سمت همکاری با شرکتهای چینی رفته است یا خیر؟ عنوان کرد: مذاکراتی داشتیم اما چون آینده مشخص نیست نمیشود قطعی در این زمینه صحبت کرد. بحثهای تحریمی هم وجود دارد و شرکتهای چینی اگر اسمشان مطرح شود در خطر تحریم قرار میگیرند. این موضوع به آینده سیاسی کشور بستگی دارد. اگر زیرساخت فراهم شود به این موضوع هم ورود میکنیم.