به گزارش فانا، حسین کرمانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در ایکس نوشت: وظیفه خود میدانم با توجه به نوع جراحت مصدومان حملات اخیر به مناطق مسکونی، از مردم عزیزم خواهش کنم:
۱- وقتی حمله در حال انجام است، در محیط باز، پشت ...
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به مصرف زیاد نمک در ایرانیها، در عین حال ضمن تاکید بر لزوم مصرف نمک یددار، نسبت به عوارض جبرانناپذیر نمکهایی ...
یک گروه حامی حقوق مصرفکنندگان در آمریکا به نام کانسیومر ریپورتس اعلام کرد که پلاستیکها علیرغم خطراتی که برای سلامتی دارند همچنان به صورت گسترده در مواد غذایی یافت میشوند. این گروه از رگولاتورها خواسته تا ایمنی ...
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: از نانواییهای خواستهایم در سامانه سیفا اعلام کنند که خواستار آرد کامل هستند. نظارت هم انجام میشود تا آرد کامل در اختیار نانواها قرار بگیرد.
به گزارش فانا، اگر دانشمندان بریتانیایی راه را درست رفته باشند، مصرف روزانه به طور متوسط دو عدد گوجه فرنگی میتواند ما را سلامت نگه دارد.
یک تیم تحقیقاتی در مرکز جان اینس در نورویچ، ترکیب ژنتیکی گوجه فرنگی ...
به گزارش فانا، سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) پیشنهاد کاهش سطح سرب موجود در آبمیوههای آماده نوشیدن را ارائه کرد.
این اقدام به منظور کاهش احتمال اثرات منفی بر سلامتی افراد ناشی از قرار گرفتن در معرض ...
یک شرکت صنایع غذایی ایتالیایی تحت عنوان "فریرو"، تخم مرغ شانسیهای (کیندر سورپرایز) تولیدی این شرکت را پس از ارتباط احتمالی آنها با دهها موردِ آلودگیِ کودکان به باکتری "سالمونلا"، از فروشگاههای انگلیس جمع آوری ...
به گزارش فانا، رگولاتور بهداشتی آمریکا روز سهشنبه اعلام کرد بازرسی از کارخانه لابراتوارهای ابوت در استورجیس میشیگان نشان داد باکتری مضر "کرونوباکتر ساکازاکی" روی سطح برخی از مناطق تولیدکننده شیرخشک ...
به گزارش فانا، نتایج یک مطالعه جدید و بزرگ در بریتانیا نشان داد که رژیم غذایی پُر از سبزیجات علیه بیماری قلبی محافظت ایجاد نمیکند. این یافتهها نتایج تحقیقات قبلی را به چالش میکشد که نشان می...
یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس سازمان غذا و دارو را متولی اصلی اعلام نظر در مورد گندمهای وارد شده از روسیه دانست و از این سازمان خواست که شکاکانه اظهار نظر نکند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر مطالعات بررسی مصرف غذایی خانوارها در کشور نشان می دهد که سرانه مصرف قند و شکر، خیلی بیشتر از مقدار توصیه شده در سبد غذایی است و مصرف آنها یکی از عوامل ...
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به کاهش میزان نمک در نان، گفت: مطالعات نشان می دهد که مردم به طور متوسط روزانه ۳۰۰ گرم نان مصرف می کنند و میزان نمک در آن حدود ۲.۳ درصد بود که با روزی ۳۰۰ گرم ...
عضو هیأت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی: عدم ثبات قیمتها سبب شده برخی کشاورزان برای اینکه محصولات خود را سریعتر وارد بازار کنند به راههایی متوسل شوند که در نهایت سبب آلوده شدن محصول میشود.