به گزارش خبرنگار فانا، کامران باقری لنکرانی رئیس انجمن علمی آندوسکوپی گوارشی ایران در نشستی خبری در حاشیه برگزاری سه همایش تخصصی در حوزه بیماریهای گوارش و کبد در تهران گفت: ریفلاکس عمدتا به نوع غذا خوردن افراد ربط دارد. براساس برآوردهای انجام شده، حدود یک سوم جامعه ایران از بیماری ریفلاکس به صورت برگشت اسید طی یک ماه گذشته از زندگی خود شکایت داشتهاند؛ بنابراین ریفلاکس یک بیماری بسیار شایع است. مصرف بیش از حد غذاهای چرب، مصرف غذاهایی که حالت اسیدی دارند، نوشابه گازدار، چای و قهوه در بروز ریفلاکس و تشدید آن نقش دارند. همچنین مصرف الکل و استعمال دخانیات نیز در تشدید ریفلاکس موثر هستند. در اوایل دهه ۷۰ شمسی بیشتر زخم معده و زخم اثنی عشر در جامعه ایرانی دیده میشد اما الان بیشتر ریفلاکس مشاهده میشود.