يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ , 20 Jul 2025
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و داروبا اشاره به نتایج آزمایش‌های انجام‌ شده، نسبت به استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده هشدار داد و تاکید کرد که این ظروف می‌توانند عامل انتقال مواد سمی به غذای مصرف‌کنندگان باشند.
ظروف تفلون بازسازی شده، عامل انتقال مواد سمی به غذا هستند
به گزارش فانا، کلثوم خیرالهی با بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولا نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، گفت: در بسیاری از موارد، پوشش‌های استفاده‌ شده، غیراستاندارد و نامطمئن هستند و در اثر حرارت می‌توانند ترکیبات مضر را وارد غذا کنند.

وی افزود: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، به‌ هیچ‌وجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد. تماس مواد غذایی با فلز پایه می‌تواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلاینده‌های خطرناک شود.

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع با تاکید بر ضرورت آگاهی‌رسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجددا وارد بازار می‌شوند، به‌ طور معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازم هستند و استفاده از آنها به‌ شدت سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید می‌کند.

خیرالهی از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفا از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج کنند.
منبع : ایفدانا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


شرکت های برگزیده